2013. május 20., hétfő

nyílnak a wattafákk


i'd read your future
but it's written in the past


olyanokon gondolkozom, hogy vajon voldemort és dumbledore szüzek voltak-e

megjelent a bori, hogy hozzon képeslapot rómából (mely szerint majd egyszer közösen is ellátogatunk oda, és bizony így lesz, mert nem vagyunk olyanok, akiket ilyen róma-látogatás-félékben csak úgy meg lehet akadályozni), és valami vulkáni kőből faragott fekete macskát, ami most a polcomon pihen.
úszkált delfinekkel, hazatérve majdnem beszervezték és büszkeséggel töltötte el, hogy részegen jobban el tudott angolul beszélgetni egy görög gyerekkel, mint amúgy. elkapott minket a vihar, vártam, hogy mikor kap fel dühösen a szél, és ültet fel egy felhőre, mint egy kislány, amikor nagy műgonddal eljátsza a mérgeset a babájára, mert az elkóricált, pedig csak a konyhaasztalon felejtette.
néha nem értem, hogy hogy bírja ki mellettem és miért nem lépett már le évekkel ezelőtt, pedig unalmas vagyok és még a paradicsom héjától is félek.

szép szó az, hogy őszirózsa

nővérrel bevettük az erzsébet-ligetet, ahol - mint azt a tavaly nyáron, a libanoninak a kerti pálinkázásán megtudtam - a tizenhárom éves A.-nak volt az első szopása, amit azért csinált, mert akkor úgy gondolta, hogy ezért a húszéves srác járni fog vele; a kör bővült: SCB továbbadta az az információt, mely szerint létezik egy olyan hapi, aki télen-nyáron, minden reggel kiül a gesztenyafák alá, a pergő zöld festékű padok egyikére, amikor a nap sugarai átderengenek a leveleken, megvilágítva az erezetüket és a barnás foltjaikat, miközben a madarak egymással folytatnak hangos, dallamos eszmecserét, virágok illatától fullasztó a levegő, főhősünk pedig csak üldögél az idillben és veri a farkát.
(ezek után inkább beállok a zuhany alá és kisírom magam)

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése