2013. január 25., péntek

even lazy jellyfish do it



nővér kapott a matrózblúzára szalagot.
(megjegyzés magamnak: hiába kapsz "look so hot darlin'" esemest a terem másik végében ülőtől, inkább szomorú és néha az öltöny sem segít)

úgy telik egy péntek este, hogy dórikával és TB-vel azon veszekszünk, hogy a tyúk most tényleg random tojja a tojásokat, és megfenyegettek, hogy ne ültessem át emberi síkra, mert az túl bizarr lenne és szappan nyomogatás közben kifejtettem, hogy pocokkal fogok nyitótáncolni jövőre és hogy mennyire nem értek semmit, amit addig magyaráztam, amíg ő sem értette.

szerda estém: angol jelnyelvet tanulok, friderikusz sóót nézek (robin williams, antonio... beszarás), közben tortabevonóval kompenzálom, hogy unalmas vagyok, majd ropi majszolgatás mellett negyed kettőkor nekiállok trigonometriai feladatokat oldani, ami nem sikerül, ezért játszom a vincsitől kapott ikeás baglyos bábommal és a bitliszes bögrémből kakaót iszom egy kis "pancsolt rummal" (nővér szerint: tablettás rum) megspékelve.
szúrjatok le.

és most megnézem a casablancát (majd az andalúziai kutyát) és megiszom/eszem a nyomokban valami igazi alapanyagot is tartalmazó bögrés levesemet és most boldog vagyok.

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése