2012. november 22., csütörtök

why? - because fuck you, that's why

hogy miért önzők általában a beteg emberek?
köszönöm, hogy megkérdezted.
természetesen vannak olyan rendkívüli kivételek, akik lábak meg karok nélkül mosolyognak bele a kamerába és váltig állítják, hogy nekik így teljes az élet, sőt, egyenesen mérgesek lennének, ha tudnának integetni, de mindenki különböző, a problémák és ahogy megéljük őket, így nem lehet hasonlítgatni.
ennek fényében nem is beszélhetnénk általánosságban, inkább elmondom az én szemszögemből, ha már így megkérdezted.

vannak dolgok, amiket nem tudunk befolyásolni és irányítani, kivéve ha buddhista szerzetesek vagyunk, vagy nem jógázunk 3 órát naponta, megtalálva a belső harmóniánkat. ilyen "dolog" az egészség, ami - nem tudom, hogy vagytok vele - de a mindennapok szempontjából egy igen erős tényező.
namármost, ilyenkor általában úgy érzi az ember (pontosabb ilyenkor úgy érzem), hogy ha egy ilyen fontos tényezőbe nincs beleszólása, akkor akarja, sőt, elvárja, (vagyis akarom, sőt, elvárom), hogy akkor legalább az összes többi dologba legyen beleszólása, illetve som. (most már csak e per egy lesz, tényleg)

megpróbálok mindent irányítani, ha már azt a valamit nem tudom, ami engem irányít, ezért tűnhet úgy (igen, jogosan), hogy önző vagyok.
sajnálom, úgy érzem, hogy ez jár nekem. ha ezt is elvennék tőlem, akkor csak egy rongybaba lennék, akit a saját teste a környezet úgy rángat, ahogyan csak szeretne. 
majd a zenmester engem is kitanít a többi 4 éves rákos kisgyerekkel, akiknek szintén felbomlott a belső harmóniájuk.

(most már egyértelműen gyűlölöm azt a valakit, valahol. vannak jelöltjeim is)

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése